NEW

Обемни устни без болка и без пари? Да, с Derol Cosmetics!

Мечтаете за пухкави и обемни устни, но естетическите процедури са извън вашия бюджет? Не се отчайвайте! С Derol Cosmetics можете да постигнете желания резултат без болка, без инжекции и без да харчите много пари. Представяме ви нашия топ продукт:...

Съвети за красива кожа

Красивата кожа е мечтата на много хора. Но какво означава това всъщност? За някои това може да означава перфектно гладка и безупречна кожа, докато за други това може да означава кожа, която е здрава и сияеща. Каквато и да е вашата дефиниция на красива кожа, има...
0%
Close Preloader Screen

Често задавани въпроси

Колко време отнема доставката на продукт?
  • Времето за доставка е 2-3 работни дни

Нашите Дерол момичета ще се свържат с Вас, за да сме сигурни,че няма грешка в данните ви и ще получите най-мечтаните устни в следващите дни :)))

Какво е усещането при нанасяне на продукта за уголемяване на устните?

Усещането при нанасяне на продукта за уголемяване на устните е много приятно и освежаващо. След нанасянето, етеричните масла в състава му внушават леко щипещ ефект, който придава на устните чувство на стегнатост.

След нанасянето на продукта е важно да изчакате поне 15 минути, преди да видите пълен ефект. Този период на време позволява на активните съставки в продукта да се абсорбират и да започнат да действат, постигайки постепенно по-пълноценно уголемяване на устните. В този интервал можете да усещате как устните стават по-меки и гъвкави, като същевременно се усеща приятният ефект от етеричните масла.

Изчаквайки необходимото време, устните стават по-пълни и с по-изразен контур, като резултатът е видим и усещането е приятно и естествено.

Има ли разлика между дневният и нощният серум при Грижа за устните DEROL?

Да, има разлика между дневния и нощния серум за грижа за устните. Дневният серум DEROL е специално формулиран, за да предостави ефект в дневната грижа за устните. Той има бърз и видим ефект след нанасяне върху устните. След 15-20 минути/зависи колко бързо кожата абсорбира продукти/, ефекта от DEROL серума е на лице.

Нощният серум DEROL е предназначен да се нанася през нощта, когато кожата е в процес на възстановяване и регенерация. Този тип серум обикновено има по-плътна и хидратираща формула, която работи по интензивен начин през цялата нощ. Нощният серум за устни DEROL съдържа специални съставки, които помагат за поддържането на хидратацията и укрепването на кожата, като например витамини А и Е, антиоксиданти и етерични масла.

Нощният серум DEROL е много лек и приятен за нанасяне. Тази характеристика е важна, тъй като устните често са по-чувствителни и изискват деликатно отношение. Нощният серум може да предложи по-дълготрайна хидратация, благодарение на своята лека текстура, която позволява на кожата да диша и да се възстановява по време на нощния период.

0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в магазина